Wie is Kiezen voor Liefde

undefinedDe terugkeer naar leven vanuit liefde voor alle mensen op aarde is mijn grote passie. Ik geloof dat liefde aan de basis ligt van alle leven. We zijn geschapen vanuit zuiver liefhebbend bewustzijn en worden hierdoor gedragen en in stand gehouden. Omdat liefde de basis van ons leven is, verlangt ieder mens ten diepste om lief te hebben en liefgehad te worden.
We worden geboren met een wijd open hart en kunnen niet anders dan onze ouders en de mensen die om ons heen zijn liefhebben. Het is pas door pijnlijke ervaringen die we opdoen, dat we bang worden en ons hart zich meer en meer begint te sluiten. Helaas verdwijnt met het sluiten van ons hart ook een deel van onze levensenergie en levensvreugde. We krijgen problemen in relaties, gaan ons ongelukkig voelen en kunnen ziek worden.

We realiseren ons dat we iets missen in ons leven en gaan op zoek. Uiteindelijk verlangt iedereen terug naar leven in liefde, naar je veilig en geliefd en welkom voelen , vrij om jezelf uit te drukken en daarin ontvangen te worden. Wij mensen zijn voor alles sociale wezens en onze blokkades hebben we altijd opgelopen in contact met andere mensen. Daarom kunnen ze ook alleen weer opgelost worden in contact met andere mensen.

Ik ben opgeleid in zowel traditionele als spirituele helingstechnieken. Ik heb de Sociale Academie, richting Algemeen Maatschappelijk werk en de Universitaire studie, Klinische- en Gezondheidspsychologie afgerond.

Ik heb Cochenille doorlopen, een opleiding voor creatieve en spirituele psychotherapie en de school van Dolphinheartworld, waar ik me heb verbonden en heb leren werken met de helende energie van het dolfijnenbewustzijn.

Ten slotte heb ik me verdiept in Somatic Experience, een methode gericht op het helen van trauma en in Heart Intelligence, een methode om te communiceren met jezelf en anderen vanuit je hart.

De belangrijkste bron van waaruit ik werk is de ervaring van mijn eigen leven en de daarin voor iedereen unieke zoektocht naar heelwording.

"Uit vuur en kracht kom ik omhoog
Jeshua het is mijn diepste vreugde om voor jou te zingen"

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/ModernCompact-FooterMenu.cshtml)