Waarmee kan ik je helpen?

Ieder mens verlangt ernaar gelukkig te zijn. Een voorwaarde hiervoor is dat je ervoor kiest om allereerst jezelf volledig lief te hebben en te helen.

Om helemaal gelukkig te kunnen zijn is het nodig dat je je emotionele verwondingen en je negatieve overtuigingen heelt en je angsten onder ogen durft te zien, maar je er niet door laat leiden.
Dit doe je door alles wat er is helemaal aan te kijken en te verwelkomen en er onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart in toe te laten. .

Dit proces kan moeilijk zijn door je weerstand die je tegen pijnlijke gevoelens hebt opgebouwd en je ongeloof en moeite om echt te vertrouwen op de alles helende kracht van liefde.Toch is overgave aan liefde de enige manier om gelukkig te worden. Overgave aan liefde begint in eerste instantie met de intentie om te kiezen voor liefde, ieder moment opnieuw.
Kiezen voor liefde is kiezen voor de weg van je hart. Een weg die voor iedereen uniek is.Je kunt kiezen om de intelligentie van je hart je gids te laten zijn, in plaats van je te laten leiden door je denken en je emoties. Je denken en je emoties zijn altijd gebaseerd op ervaringen van het verleden, terwijl je hart spreekt vanuit het nu en zich richt op wat mogelijk is. Maar terwijl je de weg van je hart gaat, draag je wel zorg voor je pijn en je angst. Hiervoor werk ik met een hele zachte methode van traumaheling, Somatic Experience, waarmee alle mogelijke vormen van trauma geheeld en weer geintegreerd kunnen worden.
Kiezen voor liefde is weten en ervaren dat je het niet alleen hoeft te doen en dat je het ook niet alleen kunt doen. Je hebt het nodig als mens om gezien, gehoord en ontvangen te worden. Zowel in je pijn als in dat wat je te geven hebt. Voor dit doel werk ik met de methode van Heart Intelligence, die je leert om optimaal te communiceren, zowel met jezelf als met anderen.

De hulp van de dolfijnen bij het kiezen voor liefde.

Er is in deze tijd meer hulp dan ooit beschikbaar om ons mensen te helpen ons bewustzijn te verheffen, in een enorme verscheidenheid aan vormen. Een van die vormen is het dolfijnen- en walvissenbewustzijn.
Dolfijnen en walvissen zijn dragers van het hogere bewustzijn van onvoorwaardelijke liefde en eenheid. Vanaf het begin van het menselijk leven, hebben zij dit bewustzijn voor ons vastgehouden op aarde en onvermoeibaar door de zeeën en oceanen rondgezwommen. Dit hebben zij gedaan uit dienstbaarheid aan de mensheid. Opdat, zodra wij daarvoor kiezen, wij ons makkelijker met dit bewustzijn van onvoorwaardelijke liefde en eenheid weer kunnen verbinden.


Dolfijnen en walvissen leven in zowel de fysieke als de spirituele realiteit en kunnen ook telepatisch en op energetische wijze contact met ons maken. Vooral dolfijnen zijn meesters in het werken met energie en zij willen ons mensen dolgraag helpen helen.
Door ons op hen af te stemmen en om hun hulp te vragen, kunnen we contact met ze maken. Vanuit hun hogere bewustzijn kunnen zij ons daadwerkelijk helpen met het verhogen van onze frequenties en met het oplossen van blokkades in ons lichaam en energiesysteem.


Dolfijnen geven ons een diep gevoel van veiligheid door de liefde die ze ons laten ervaren. Ze helpen ons met het openen van ons hart en met het ervaren van vrijheid en vreugde. Vanuit deze staat van zijn is het veel makkelijker om problemen te verwerken en los te laten.


Als ondersteuning en aanvulling op mijn werk als psychologe geef ik healingen met energie uit het dolfijnbewustzijn.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/ModernCompact-FooterMenu.cshtml)