Waarom kiezen voor liefde

Transformatie

In deze tijd zijn we met de aarde en de mensheid bezig aan een grote transformatie. We zijn bezig om terug te keren naar de dimensie van onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid. Iedereen die bereid is om oude overtuigingen, emoties en lichamelijke blokkades te transformeren, helpt mee met het vestigen van het dit nieuwe bewustzijn van onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid.

Dualiteit

In de dualiteit kennen we gevoelens van angst en pijn en is alles in ons er op gericht om onszelf tegen dit soort gevoelens te beschermen. Daarom hebben we op aarde voortdurend macht en controle proberen uit te oefenen, met alle gevolgen van dien.

Liefde heelt alles

Ieder mens beschikt over een goddelijke vonk, via welke hij verbonden is met de scheppingsenergie van Licht en Liefde. Vanuit deze onvoorwaardelijke Liefde is alles ontstaan en in deze onvoorwaardelijke Liefde ervaren we de eenheid met al het leven.
Vanuit de verbinding met deze Liefde kunnen we alles helen. Alles wat we vanuit deze Liefde aandacht geven kan zich ontspannen en weer terugkeren naar Liefde.

Alle heling begint door weer te kiezen voor Liefde.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/ModernCompact-FooterMenu.cshtml)